Billeder

På denne side kan du se billeder fra vores orlov. Tilføj til Google
Få dagens billede på din Google startside

Nyeste billeder

Her kan du se de nyeste billeder på sitet

Ellen og Julie går mod udgangen Farvel Farvel, farvel Morten og Julie ved Wangi Falls i Litchfield

Mest sete billeder

De mest populære billeder er samlet her

Improviseret spisebord Alle hjælper Fotojagt i det nye Natures Window

Serie: Farvel for denne gang

Så takker vi af for denne gang efter tre begivenhedsrige måneder på den anden side.

Farvel Ellen og Julie går mod udgangen

Serie: The Top End

Vi ankom til The Top End via Kununurra i Western Australia og kørte over Katherine videre til Kakadu nationalpark for til sidst at ende i Darwin hvor vores Australiens-eventyr skulle slutte

Morten og Julie ved Wangi Falls i Litchfield Road Train forude Har vi rejst rundt med alt det??? Farvel-BBQ i Litchfield

Serie: Kimberley

Vi kom til Kimberley i starten af april, hvor regntiden ifølge kalenderen burde være ovre. En ting er teori men en anden er praksis, så vi måtte revurdere vores planer for dette nordvestlige hjørne af Australien, som er et af de mest afsides-liggende områder. Det blev dog stadig en helt uforglemmelig tid med smukke strande, vandreture, vandfald og sejlture på floder. Og meget meget mere.

Tre brave vandringspiger Så er det med at komme tilbage i bilen! Vandsprøjt på Gibb River Road Bungle Bungle fra luften

Serie: Langs det Indiske Ocean

Efter at have forladt det sydvestlige hjørne af Australien syd for Perth, fulgte vi kystvejen langs det Indiske Ocean nordpå mod Broome.

Ellen fodrer fisk på Ningaloo Reef Gerda i klitterne bag Lancelin Kørt fast Gerda kan næsten røre delfinerne

Serie: South West

Vi havde hørt så meget godt om det sydvestlige hjørne af Australien, så når vi nu alligevel var på de kanter besluttede vi at tage en afstikker fra den planlagte rute.

Drommedar-bad Fantastisk kyst med store bølger På tur i trækronerne Welcome to Denmark

Serie: Perth

Vi tog fire dage på hotel i Perth som overgang til anden del af vores tur. Vi har fået et meget fint hotel som ligger midt i byen, så vi tuller lidt omkring, slapper af og går på cafe.

Farvel til civilisationen Gerda og Morten i Perth Vores nye Landcruiser Pigerne har klatret Jacobs Ladder og nyder udsigten til Perth

Serie: Tilbage i Melbourne

Som afslutning på vores Victoria rundrejse havde vi en uge i Melbourne.

Mødrene laver BBQ i Healesville Julie foran Flinders Street Station Hyggetur med Puffing Billy Ellen kører hestevogn

Serie: Great Ocean Road

Great Ocean Road er, som navnet antyder, en lang kystvej som løber langs sydkysten i Victoria. Af og til tager den et smut ind i landet, men fælles for de flere hundrede kilometer, den strækker sig over, er en utorlig varieret skønhed, som Kodak helt sikkert tjener godt på.

Morten surfer Solnedgang i Warrnambool Koala på campingpladsen Australske hotdogs

Serie: Grampians

Grampians er en kæmpestor nationalpark midt i Victoria. Parken har lige været udsat for den værste skovbrand i mands minde, så dele af parken var lukket, og den del, der var åben, lignede slet ikke sig selv. Det gjorde dog ikke oplevelsen mindre, bare anderledes, at se de afsvedne stammer, visne blade og grå underskov, hvorfra nyt liv allerede var ved at spire.

Udsigt over Grampians Kænguru-spotting på campingpladsen På toppen af Mt William Ellen klatrer

Serie: Langs Murray River

Murray River løber fra de alpine bjerge i Victoria 2500 km hele vejen ud til kysten i South Australia. Floden danner den naturlige grænse mellem Victoria og New South Wales, og vi fulgte den fra bjergene til Mildura.

Første rigtige BBQ Afslapning foran teltet Hjuldamper på Murray River Julie nyder poolen i Eildon

Serie: Vi ankommer til Australien

Vi skulle flyve fra Singapore lidt over otte om aftenen, og med en syv timers flyvetur og tre timers tidsforskel betød det, at vi landede i Melbourne kl. 06:20 næste morgen. Ellen og Julie lagde stærkt ud med at falde hurtigt i søvn, men det varede kun et par timer, så var hele familien vågen resten af turen. Det var derfor noget af en kamp at klare sig igennem første dag i Australien, men med en kort, disciplineret middagslur gik det nogenlunde.

Ellen og Julie sover No  worries Første tur i Melbourne Sushi på Chapel Street

Serie: Singapore

Vi holdt pause 3 dage i Singapore for at bryde den lange rejse til Australien op. Hver dag havde vi let skyet og meget mildt vejr, så det var en meget behagelig overgang fra den danske sne.

På marked Zoologisk have En hård dag Ellen rører ved en python

Serie: Afrejse fra København

Vi havde valgt at tage afsked med København med maner, så vi blev hentet i en stor Chevrolet Van Limousine. Ellen godtede sig i en stor kaptajn-stol mens Julie og Gerda indtog bagsædet - som i øvrigt kunne lægges ned og laves til en stor dobbeltseng. Kinky.

Taxaen er kommet Afsked Ellen fotograferer farmor og Julie Limousine drop-off

Serie: Så pakker vi sammen

Den sidste dag i Danmark går med at tælle ned, rydde ud i fryseren og pakke. Ja, og så skal sitet jo også lige op igen efter det flyttede server...

Gerda pakker Der røg det sidste klip! Ellen og Julie rydder ud i fryseren Morten kæmper med sitet

Serie: Vinterstemning

Lige siden vi flyttede ind i huset har haven været klædt i hvidt. Det er utrolig flot, men nu glæder vi os til at dase ved poolen i Singapore og surfe ved Bells Beach

Pas på, nu kommer der en snebold Sneboldkamp Snemand Huset på toppen med udsigt til skoven

Serie: Vi flytter

Inden vores orlov for alvor tager fart, skal vi lige have overstået en flytning. Vi har nemlig lige købt hus, og derfor er det også planen at den første måned af Gerdas orlov skal bruges til at falde til i de nye omgivelser.

Flyttedag Så damper vi af Ellen maler børneværelse Orange vægge